- Autor: hakykralova
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jahody | 30 |
Vločky ovesné | 50 |
Bílý jogurt z Valašska | 190 |
Banány | 70 |
Mandle | 20 |
Med | 15 |
Energetická hodnota celkem: 2303 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1152 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 36.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 18.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Sypeme na střídačku. Vločky musí být u jogurtu, aby do druhého dne zvlhly. Porce záleží na velikosti misky(viz foto kde je to v jedné) . Kaloricky je to na dvě porce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.