- Autor: radonv
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Rajčatové pyré | 120 |
Cibule | 80 |
Vepřová pečeně libová | 200 |
Knedlíky houskové kynuté | 120 |
Dochucovadla:
bobkový list, pepř, nové koření, hřebíček
Energetická hodnota celkem: 2722 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Osmažíme cibulku, zasypeme moukou a osmažíme do doby, než začne hnědnout. Přidáme protlak a po chvíli vývar s osoleným a opepřeným masem. Dochutíme solí a cukrem. Vaříme dokud maso nezměkne a podáváme s knedlíkem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.