- Autor: ircza
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Žampiony | 400 |
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Hořčice plnotučná průměr | 15 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Cibule | 120 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, tymián, kmín
Energetická hodnota celkem: 4510 kJ
Bílkoviny (g): 128,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 902 kJ
Bílkoviny (g): 25.6, Tuky (g): 8.2, Sacharidy (g): 9.6, SAFA (g): 3, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.