TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rizoto s kuřecím masem, houbami a zeleninou

Zpět
  • Autor: Sojakova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, oregano, bazalka, kurkuma, zeleninový vývar z kostky cca 500 ml

Energetická hodnota celkem: 1263 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 10

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a prudce osmahneme na lžíci olivového oleje. Přidáme rýži, po chvíli zalijeme 1 dcl bílého vína. Když se alkohol odpaří, přidáme cibuli, řapíkatý celer, cuketu, papriku, česnek, houby - zeleninu dle libosti a koření. Poté podléváme zeleninovým vývarem do změknutí rýže.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři