- Autor: vitr74
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 110 |
Cibule | 73 |
Česnek | 10 |
Květák | 370 |
Olej olivový | 5 |
Hovězí mleté průměr | 250 |
Paprika bílá | 150 |
Mrkev | 180 |
Dochucovadla:
provensálské bylinky - sušená směs
Energetická hodnota celkem: 4161 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 33 kJ
Bílkoviny (g): 0.5, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 0.4, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Květák spaříme, nasekáme na drobno, mrkev nastrouháme na hrubo, papriku nakrájíme na kostičky, cibulku zpěníme na olivovém oleji, přidáme mleté hovězí maso a česnek a podusíme. Směs masa a cibule smícháme s květákem, rozšlehanými vejci a dáme na cca 30 min zapéct
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.