- Autor: Zindulka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Bujón Natur (hotový výrobek) | 30 |
Brambory zimní | 40 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Cibule | 40 |
Kapusta hlávková | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bujón, kmín
Energetická hodnota celkem: 1139 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 9 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Spaříme 1/5 pokrájené kapusty, oloupeme menší cibuli, kterou osmahneme na lžičce oleje, kapustu přihodíme, zalijeme vodou, nasypeme kmín, dáme kostku zeleninového vývaru (bez glutamátu) a dusíme. Pokrájíme 1 střední bramboru na kostičky a přidáme ke kapustě. Vaříme než změknou všechny suroviny.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.