- Autor: milanov50
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Petržel - nať | 10 |
Česnek | 30 |
Brambory (syrové) | 250 |
Kapusta hlávková | 250 |
Houby sušené průměr | 30 |
Tofu natural | 80 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 15 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Hraška | 20 |
Dochucovadla:
sůl, kmín,polévk.koření,česnek, petržel
Energetická hodnota celkem: 2668 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 96,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 667 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Kapustu, Brambory,Suš. houby, mraž.zeleninu do polévky a tofu uvaříme v bujonu. Ochutíme česnekem, kmínem osolíme a zahustíme hráškou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.