- Autor: rhaanath
- Doba přípravy (min.): 70
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Maliny | 130 |
Jahody | 210 |
Banány | 350 |
Stéviový cukor | 60 |
Weider Protein 80 Plus - jahoda | 100 |
Vejce celá průměr | 150 |
Elinas Jogurt řeckého typu bílý | 400 |
Tvaroh odtučněný průměr | 1000 |
Dochucovadla:
kokosový olej na vymazanie formy
Energetická hodnota celkem: 10233 kJ
Bílkoviny (g): 248,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 234,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 199,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1279 kJ
Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 29.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 24.9, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
- 1kg nizkotučného tvarohu - 400ml gréckeho jogurtu - 3 vajíčka - jahodový alebo iný ovocný proteín - cca 100g - stévia/med/cukor podľa chuti - cca 60g - 3 banány - cca 350g - čerstvé jahody, maliny ... Vo veľkej mise vymiešame tvaroh, jogurt, vajíčka, roztlačené 2 banány (cca 230g) , proteín a med (stévia, cukor) (stéviový cukor - 60g). 2/3 ovocia nakrájame na väčšie kusy a pridáme do hmoty. Premiešame a hmotu vylejeme do formy potretej kokosovým olejom. Zvyšné ovocie naukladáme na vrch. Pečieme na 180st asi 25min, potom teplotu znížime na 150st a pečieme ešte približne 30 min. Tortu necháme vychladnúť a dáme do chladničky aspoň na 3 hod.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.