- Autor: PKosu
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Filé z tresky (mražené) | 300 |
Pór | 100 |
Rajčata | 180 |
Cibule | 90 |
Brambory vařené | 200 |
Dochucovadla:
kari, koření na ryby.
Energetická hodnota celkem: 2195 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1098 kJ
Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 30.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Zpěníme cibuli na olivovém oleji. Pak osmahneme file z obou stran. Vyndáme na talíř. Přidáme do pánve nakrájený pórek a rajčata a trošičku kari. Podlijeme horkou vodou a necháme zhoustnout. Podáváme s bramborem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.