- Autor: Dancaweverka
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 128 |
Kuřecí prsa bez kůže | 402 |
Rajčata | 247 |
Jogurt bílý nízkotučný průměr | 206 |
Smetana zakysaná 12% | 65 |
Dochucovadla:
Kurkuma, garam masala, koriandr, chilli, skorice.
Energetická hodnota celkem: 2945 kJ
Bílkoviny (g): 108,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1473 kJ
Bílkoviny (g): 54, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 19.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Osmazime cibuli, pridame nakrajena rajcata. Pote pridame kousky kurete, ktere si pres noc nalozime s cesnekm a zavorem do oleje NEBO do koreni, ktere budeme pozdeji pouzivat. Pridame kurkumu, garam masala, koriandr, skorici, chilli. Jako posledni pridame bily jogurt a zakysanou smetanu. Pokud se nam omacka zda kysela, pridame trochu cukru. Podavame s jasminovou ryzi nebo s naan chlebem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.