- Autor: Sulla
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 200 |
Hovězí maso zadní průměr | 1000 |
Citrony | 30 |
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Slanina anglická | 200 |
Rajský protlak | 50 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 25 |
Víno červené | 15 |
Brusinky konzervované | 15 |
Energetická hodnota celkem: 11354 kJ
Bílkoviny (g): 249,
Tuky (g): 120,
Sacharidy (g): 141,
SAFA (g): 54,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1892 kJ
Bílkoviny (g): 41.5, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 23.5, SAFA (g): 9, Cukry (g): 8.7, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.