- Autor: Leela
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska | 130 |
Mouka pšeničná hladká | 3 |
Mrkev | 50 |
Cuketa | 50 |
Kedlubna | 100 |
Madeland light 30% | 25 |
Olej olivový | 5 |
Brambory rané | 100 |
Petržel - nať | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, zázvor Recept je čerpán z kuchařky Ivy Málkové a Jaroslavy Štochlové Hubneme s rozumem v praxi.
Energetická hodnota celkem: 1536 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Tresku osolíme, okořeníme zázvorem a pokapeme citronem, lehce pomoučíme a opečeme krátce na pánvi. Mrkev a kedlubnu oloupeme a nakrájíme, stejně tak neoloupanou cuketu a zeleninu krátce povaříme. Na opečené kousky tresky poklademe zeleninu, přidáme plátky Madelandu a zapečeme. Podáváme s vařenými bramborami, ozdobíme sekanou petrželovou natí. Dobrou chuť!
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.