- Autor: Bereniqa
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 100 |
Petržel - kořen | 100 |
Sójový nápoj Zajíc (suchý stav) | 50 |
Flora light | 20 |
Cibule | 50 |
mrkev dušená | 200 |
Dochucovadla:
Tymian, sul, pepr, nove koreni, bobkovy list, cely pepr + na zaver citron. Je mozne podle chuti dochutit spetkou skorice, nebo lahudkove drozdi.Ja delam nez niceho.
Energetická hodnota celkem: 2201 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 75,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1101 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 37.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 25.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu podusime, rozmixujeme, zjemnime Zajicem a Florou. Mouku nedavame, je zbytecna. Priloha celozrnne testoviny, misto masa klaso.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.