- Autor: svataj
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (v suchém stavu) | 600 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Cibulka jarní | 40 |
Pór | 120 |
Hlíva ústřičná | 250 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 350 |
Smetana na vaření 12% | 250 |
Česnek | 7 |
Parmezán 25% | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka
Energetická hodnota celkem: 13623 kJ
Bílkoviny (g): 179,
Tuky (g): 71,
Sacharidy (g): 472,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 2271 kJ
Bílkoviny (g): 29.8, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 78.7, SAFA (g): 5, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
na cibuli porek, hlívu a tuňáka z konzervy, osolit, opepřit, zalít smetanou, přidat česnek a bazalku, nakonec trochu parmezanu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.