- Autor: zandal
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Droždí | 168 |
Cibule | 40 |
Vejce celá průměr | 55 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, petrželová nať
Energetická hodnota celkem: 1100 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 275 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na pánvi osmahneme cibulku, přidáme droždí a necháme rozpustit. Do rozpuštěného droždí vmícháme 2 vejce, osolíme, opepříme, případně přidáme petrželovou nať. Hotovo
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.