- Autor: gejbi8
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová krkovice | 700 |
Cibule | 200 |
Rýže dlouhozrnná (uvařená) | 700 |
Lečo zeleninové sterilované | 750 |
Rajský protlak | 250 |
Energetická hodnota celkem: 12930 kJ
Bílkoviny (g): 160,
Tuky (g): 143,
Sacharidy (g): 289,
SAFA (g): 64,
Cukry (g): 85,
Vláknina (g): 47,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 3233 kJ
Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 35.8, Sacharidy (g): 72.3, SAFA (g): 16, Cukry (g): 21.3, Vláknina (g): 11.8, Sůl (g): 2.8
Postup přípravy
Na osmaženou cibulku dáme opražit na malé kousky nakrájenou krkovičku a podusíme do měkka. Uvaříme rýži a smícháme s krkovičkou, sklenicí leča a přidáme rajský protlak, osolíme a necháme zaležet.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.