- Autor: ozzy.kratky
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 750 |
dijonská hořčice | 15 |
Worcester | 6 |
Dochucovadla:
zelený pepř 20g,tymián čerstvý 20g,mořská sůl,čerstvě namletý pepř
Energetická hodnota celkem: 4253 kJ
Bílkoviny (g): 151,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 2,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 608 kJ
Bílkoviny (g): 21.6, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 0.3, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
. Ve velké míse smíchejte ingredience na burgery a vše dobře promíchejte. 2. Ze směsi vytvořte 7 plochých bochánků. Takto připravené je zakryjte mikrotenovou fólií a uložte do lednice. 3. Připravte gril na přímé grilování. Burgery grilujte 3-5 minut z každé strany. 4. Housky rozkrojte a dejte na gril. Bude jim stačit půl až jedna minuta. 5. Na spodní půlku housky dejte nejprve list salátu, na něj burger, cibuli, plátek rajčete, omáčku dle chuti a přiklopte druhou půlkou housky.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.