- Autor: kvetocka
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Žampiony sterilované ve slaném nálevu | 100 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
Pór | 20 |
Cibule | 50 |
Kuřecí prsa bez kůže | 600 |
Eidam 30% | 50 |
Dochucovadla:
sůl,pepř.hořčice
Energetická hodnota celkem: 7053 kJ
Bílkoviny (g): 155,
Tuky (g): 114,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1176 kJ
Bílkoviny (g): 25.8, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 1.3, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Cibuli pokrájíme najemno,osmahneme na oleji,přidáme šunku,pokrájené žampionya nakonec pórek.Potom na to rozklepneme vajíčko.Kuřecí prsa rozkrájíme,mírně naklepeme,osolíme,opepříme a natřeme hořčicí.Poklademe směsí ,zabalíme a sepneme párátkem.Zprutka opečeme na oleji a dáme dusit ve větším množství vývaru a vody se žamponů asi 2hodiny..Nakonec každý kus přikrijeme plátkem tv.sýra,který necháme rozpustit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.