- Autor: magda51
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
1,5l vody,250g hovězího masa(hrudí),12g mrkve,12g petržele,12g celeru, 1 stroužek česneku,1 malá cibule,100g nudlí,trochu nasekané kudrnky a pažitky.
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 250 |
Cibule | 20 |
Celer - bulva | 50 |
Česnek | 5 |
Petržel - kořen | 100 |
Mrkev | 100 |
Těstoviny průměr syrové | 100 |
Dochucovadla:
sůl,4 kuličky pepře,
Energetická hodnota celkem: 4443 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 97,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1111 kJ
Bílkoviny (g): 14.8, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 24.3, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Uvaříme maso se zeleninou . Když je vývar hotový tak maso vyndáme i zeleninu .Nakrájíme na kousky a dáme spátky do vývaru.Nudle uvaříme vzlášť v mírně osolené vodě . Vaříme na skus .Do talíře s vývarem přidáme nudle .
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.