- Autor: KrejcikovaGabriela
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 570 |
Zeleninová směs 4 roční období mražená (Bonduelle) | 350 |
Créatif Mexico zeleninová směs sterilovaná (Bonduelle) | 170 |
Cibule | 60 |
Smetana ke šlehání 31% | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bylinkové máslo, chilli, provensálské koření
Energetická hodnota celkem: 4867 kJ
Bílkoviny (g): 149,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 811 kJ
Bílkoviny (g): 24.8, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.