- Autor: KrejcikovaGabriela
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 567 |
Zeleninová směs 4 roční období mražená (Bonduelle) | 350 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Cibule šalotka | 16 |
Paprika červená | 58 |
Těsto listové | 570 |
Dochucovadla:
bylinková sůl, sojová omáčka Tamari - lžíce, bylinkové máslo, oregáno, provensálské koření, medvědí česnek, peperoncino
Energetická hodnota celkem: 12876 kJ
Bílkoviny (g): 176,
Tuky (g): 166,
Sacharidy (g): 222,
SAFA (g): 81,
Cukry (g): 82,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1610 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 20.8, Sacharidy (g): 27.8, SAFA (g): 10.1, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.