- Autor: LucieV
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 200 |
Hořčice Gurmánská (Hellmann´s) | 15 |
Šunka vepřová průměr | 60 |
Mozzarella 45% | 60 |
Dochucovadla:
tymián, pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 1793 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 897 kJ
Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 1.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Naklepané,opepřené a osolené maso potřeme na jedné straně hořčicí. Na každý plátek masa dáme 2 plátky šunky a sýr. Stočíme a upevníme párátky. Vložíme do zapékací misky, posypeme tymiánem, podlijeme troškou vývaru a v troubě upečeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.