- Autor: KrejcikovaGabriela
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 1295 |
Mrkev | 187 |
Petržel - kořen | 52 |
Celer bulva | 52 |
Cibule | 74 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Mouka kukuřičná | 27 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bylinkové máslo, rozmarýn
Energetická hodnota celkem: 7766 kJ
Bílkoviny (g): 305,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1294 kJ
Bílkoviny (g): 50.8, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.