- Autor: KrejcikovaGabriela
- Doba přípravy (min.): 130
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 20 |
Brambory (syrové) | 113 |
Víno červené | 740 |
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 500 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Česnek | 20 |
Cibule | 184 |
Hovězí maso zadní průměr | 790 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, rozmarýn, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 9263 kJ
Bílkoviny (g): 169,
Tuky (g): 72,
Sacharidy (g): 209,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1323 kJ
Bílkoviny (g): 24.1, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 29.9, SAFA (g): 3.1, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.