- Autor: hrdlika1
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Máslo čerstvé | 50 |
Hera | 50 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 110 |
Mouka kukuřičná | 100 |
Mouka rýžová | 100 |
Mouka pohanková | 50 |
Vejce celá průměr | 200 |
Energetická hodnota celkem: 10564 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 113,
Sacharidy (g): 295,
SAFA (g): 59,
Cukry (g): 124,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 660 kJ
Bílkoviny (g): 4.7, Tuky (g): 7.1, Sacharidy (g): 18.4, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.