- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mleté maso na sekanou | 500 |
Kabanos | 150 |
Slanina anglická | 100 |
Rohlík tukový průměr | 160 |
Vejce celá průměr | 175 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 250 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Dochucovadla:
major.+sul+koreni dle vlast. vyberu.
Energetická hodnota celkem: 15743 kJ
Bílkoviny (g): 162,
Tuky (g): 299,
Sacharidy (g): 105,
SAFA (g): 115,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 984 kJ
Bílkoviny (g): 10.1, Tuky (g): 18.7, Sacharidy (g): 6.6, SAFA (g): 7.2, Cukry (g): 1.2, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
mlete maso smicham s ostatn ingrediecemi a damupect do trouby
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.