- Autor: Atari
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Vepřová pečeně libová | 625 |
Pór | 137 |
Paprika červená | 74 |
Paprika zelená | 139 |
Paprika žlutá | 109 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 5 |
Dochucovadla:
směs koření na čínu, sůl, pepř, světlá jíška
Energetická hodnota celkem: 5649 kJ
Bílkoviny (g): 151,
Tuky (g): 71,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1883 kJ
Bílkoviny (g): 50.3, Tuky (g): 23.7, Sacharidy (g): 10.3, SAFA (g): 5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na oleji krátce osmahneme maso, aby se zatáhlo. Přidáme pórek (nebo cibuli), a na větší kostky nakrájené papriky. Podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou, dokud není zelenina měkká. Dochutíme směsí koření na čínu, solí a pepřem. Případně trochu zahustíme. Podáváme s vařenou rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.