- Autor: amabile
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Červená řepa | 200 |
Olej olivový | 5 |
Cibule | 40 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 892 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na lžíci oleje orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme slitého tuňáka ve vlastní šťávě (pokud potřebujeme navýšit tuky, tak zvolíme tuňáka v oleji), chvíli restujeme, osolíme, opepříme, přidáme vařenou červenou řepu (nastrouhanou na hrubém struhadle), prohřejeme a podáváme samotné, s pečivem či s dexi plátkem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.