- Autor: IrenaM
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paprika bílá | 100 |
Celer bulva | 80 |
Mrkev | 140 |
Rajčata | 100 |
Pór | 50 |
Cibule | 50 |
Zelí bílé hlávkové | 400 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, kmín
Energetická hodnota celkem: 1107 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 277 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 14.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Do hrnce vložíme nakrájené všechny přísady, zalejeme vodou a vaříme do měkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.