- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 250 |
Vejce celá průměr | 55 |
Eidam 30% | 30 |
Salám šunkový | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 6 |
Dochucovadla:
kečup
Energetická hodnota celkem: 2963 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1482 kJ
Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 3.5
Postup přípravy
Uvařené oloupane brambory na krajině na plátky, poklademe nasekanym sunkovym salamem, poklademe druhou vrstvou brambor. Do rozslehaneho vejce nasypeme nástrojů aby sýr, brambory zalijeme a zapeceme v olejem vymazane keramické nádobě do růžová.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.