- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 8 |
Cibule | 150 |
Víno červené | 40 |
Dochucovadla:
paprika, červené víno, lžíce nástrouhaneho tvrdého chleba
Energetická hodnota celkem: 2562 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1281 kJ
Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 8, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na oleji zesklovatim cibulí, papriku a kostky masa. podílejí teplou vodou tak že špičky masa jsou videt. Přidán koření a dusim v papinaku na mírném ohni asi 35_40 min. otevřít, přidat lžíci vina, lžíce nastrouh chleba, ev. trochu podliju vodou, osolim, necham přejít var.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.