- Autor: muriela
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Citronová šťáva | 30 |
Česnek | 5 |
Olej olivový | 20 |
Rajčata sušená v oleji | 50 |
Cizrna sterilovaná | 265 |
Dochucovadla:
bazalka, sůl
Energetická hodnota celkem: 2684 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1342 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 6, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1
Postup přípravy
všechny ingredience dáme do mixéru, přidáme 1/2 lžičky soli a umixujeme do hladka, nakonec vmícháme 2 lžíce bazalky, nasekané na drobno. Podáváme s pečivem a čerstvou zeleninou, můžeme ozdobit nasekanými sušenými rajčaty
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.