- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 50 |
Vepřové libové průměr | 40 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Cibule | 30 |
Houby čerstvé průměr | 100 |
Paprika červená | 35 |
Rýže Basmati syrová | 35 |
Papričky chilli | 35 |
Energetická hodnota celkem: 1733 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky, houby očistíme a pokrájíme na kousky. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme maso, okořeníme (sůl, pepř, kmín) a necháme dusit. Během dušení doplníme houbami, pálivou papričkou a dusíme, až je maso měkké. Podáváme s rýží, kterou připravíme obvyklým způsobem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.