TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kari s dýní a cizrnou

Zpět
  • Autor: cardigan
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, chilli, česnek, lžíce kari, půl lžičky skořice

Energetická hodnota celkem: 4321 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 125, SAFA (g): 22, Cukry (g): 64, Vláknina (g): 36, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 720 kJ

Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 20.8, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 10.7, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

-nakrájet cibuli a lehce osmažit na oleji, přidat máslovou nebo hokaido dýni nakrájenou na malé kostičky, osmahnout a zasypat kari, nebo přidat kari pastu, chvíli míchat, přilít vodu nebo vývar, rozinky, maličko skořice, chilli podle chuti , sůl a podusit do měkka, přidat konzervu cizrny, asi 3 lžíce drcených rajčat, prolisovaný česnek, chvíli podusit, promíchat , nakonec přidat asi 3 lžíce kysané smetany nebo kokosové mléko (to já raději), už jen prohřát, dochutit a podávat s rýží

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři