- Autor: mima326
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 500 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Cibule | 200 |
Česnek | 20 |
pasírovaná loupaná rajčata | 500 |
Dochucovadla:
majoránka, mletý pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 7126 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 126,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1425 kJ
Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 25.2, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 8.6, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Na oleji orestujeme cibulku do zlatova, přidáme česnek, krátce osmahneme, přidáme maso, orestuje, okořeníme a dusíme pod pokličkou asi 20 minut. Přidáme pasírovaná rajčata, nastrouhaný zázvor a podusíme asi 5 minut.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.