- Autor: sona1959
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cizrna sterilovaná | 250 |
Energetická hodnota celkem: 1350 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Jako recesi zkouším poslat obrázek žabích stehýnek s humusem (kaší z cizrny). Jedla jsem kdysi u nás v restauraci na Francouzském večeru. Mimo jiných kolegů vařil i můj syn. A bylo to vynikající! Humus: vařenou či sterilovanou cizrnu rozmixovat s olejem, dochutit česnekem, solí, pepřem, popř. ostrou paprikou, zdobit petrželkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.