TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Šlehačkový koláč (bábovka)

Zpět
  • Autor: Petrajda
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 32.00

Ingredience

Dochucovadla:

prášek do pečiva

Energetická hodnota celkem: 14629 kJ

Bílkoviny (g): 56, Tuky (g): 103, Sacharidy (g): 576, SAFA (g): 63, Cukry (g): 395, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 457 kJ

Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 3.2, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 2, Cukry (g): 12.3, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Celá vejce vyšleháme s cukrem, přidáme tekutou šlehačku, postupně mouku s prdopečem. Těsto rozetřeme do vymazaného a vysypaného pekáče (nebo na papír), upečeme ve středně rozpálené troubě. Na vychladlý moučník natřeme citronovou polevu. Těsto můžeme upéct ve formě jako bábovku.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři