- Autor: Petrajda
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 100 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 500 |
Krůtí prsa bez kůže | 500 |
Dochucovadla:
sůl, koření
Energetická hodnota celkem: 3690 kJ
Bílkoviny (g): 134,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1230 kJ
Bílkoviny (g): 44.7, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 10.7, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Plátky masa naklepeme pouze hranou dlaně, narovnáme do zapékací mísy na nakrájenou cibuli a zalijeme ochuceným jogurtem (kořením, bylinami, strouhaným čerstvým zázvorem, česnekem...) Necháme odležet do druhého dne. Před pečením osolíme a vložíme do studené trouby, nastavíme teplotu na 160 °C a necháme pod pokličkou, dokud se z jogurtu neoddělí voda, část se jí vypeče a maso je měkké.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.