- Autor: ffloa
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 416 |
Cibule | 120 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 25 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 260 |
Rýže dlouhozrnná (uvařená) | 450 |
Dochucovadla:
kari, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 5759 kJ
Bílkoviny (g): 121,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 142,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1920 kJ
Bílkoviny (g): 40.3, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 47.3, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na oleji si zpěníme cibulku, přidáme maso, koření (kari, sůl, pepř), zalijeme vodou, dusíme, přidáme mléko, dusíme až je maso měkké, zahustíme hl.moukou, dochutíme. Hotovo. Příloha rýže.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.