- Autor: Rubicz
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Slanina anglická | 110 |
Olej olivový | 30 |
Vejce celá průměr | 210 |
Chilli omáčka sladká | 5 |
Česnek | 27 |
Cibule | 70 |
Fazolky | 560 |
Dochucovadla:
sůl, chili
Energetická hodnota celkem: 5301 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 88,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1325 kJ
Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 14.3, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na oleji osmahneme slaninu, podusíme fazolky s cibulí a česnekem a nakonec přidáme rozšlehaná vejce. Po minutě odstavíme a hotovo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.