TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazolky čerstvé se slaninou a vejcem

Zpět
  • Autor: Rubicz
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, chili

Energetická hodnota celkem: 5301 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 88, Sacharidy (g): 57, SAFA (g): 39, Cukry (g): 34, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1325 kJ

Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 14.3, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Na oleji osmahneme slaninu, podusíme fazolky s cibulí a česnekem a nakonec přidáme rozšlehaná vejce. Po minutě odstavíme a hotovo.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři