- Autor: kokorin
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 100 |
Cibule | 120 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Krůtí prsa bez kůže | 120 |
Dochucovadla:
sladká paprika, majoránka
Energetická hodnota celkem: 998 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
120g krůtí prso bez kůže 120 g cibula 1 lžička oleje 100g rajčat Cibulku nakrájíme na jemno a osmažíme na lžičce oleje, pokrájíme maso na kousky a přidáme k cibulce. Až se maso zatáhne přidáme asi 1 lžičku sladké papriky, promícháme, podlijeme cca 1-1,5 dcl vody a podusíme, až je maso měkké. Zahustíme rozmixovanou dužinou z rajčat. Chvilku ještě podisíme a přidáme majoránku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.