- Autor: ircza
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 100 |
Zelí bílé hlávkové | 300 |
Mleté maso mix | 1000 |
Máslo čerstvé | 20 |
Rajčata konzervovaná | 500 |
Víno bílé suché | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bobkový list, paprika, kmín
Energetická hodnota celkem: 12950 kJ
Bílkoviny (g): 109,
Tuky (g): 256,
Sacharidy (g): 71,
SAFA (g): 119,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2158 kJ
Bílkoviny (g): 18.2, Tuky (g): 42.7, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 19.8, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.