- Autor: ivusiak
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Med včelí | 8 |
Mléko trvanlivé odstředěné (0,5 % tuku) | 150 |
Vločky ovesné | 200 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Energetická hodnota celkem: 3626 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 134,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vločky zalejeme mliekom a necháme ich 20 minút odstáť a napučať. Potom do zmesi pridáme vajíčko a med a ponorným mixérom poriadne vymiešame. Dostaneme stredne husté cesto, z ktorého si upečieme lievančeky na štipke olivového alebo kokosového oleja. Obracajú sa bezproblémovo, chutia skvelo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.