- Autor: babika
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 645 |
Šunka od kosti | 90 |
Cibule | 80 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Vejce celá průměr | 110 |
Smetana ke šlehání 33% | 200 |
Dochucovadla:
sůl. pepř.
Energetická hodnota celkem: 6505 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 94,
Sacharidy (g): 133,
SAFA (g): 53,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1626 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 23.5, Sacharidy (g): 33.3, SAFA (g): 13.3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Brambory nakrájíme na kolečka, šunku nakrájíme na kostičky, cibulku zpěníme. Naskládáme do mísy osolíme opepříme. Zalijeme vejcem rozmíchaným se šlehačkou a tymiánem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.