TOPlist
Sledujte nás:

Aspik z prášku

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,lák z okurek

Energetická hodnota celkem: 2852 kJ

Bílkoviny (g): 80, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 10, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 285 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 3.2, Sacharidy (g): 1.7, SAFA (g): 1, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Uvaříme si maso,vejce.Nakrájíme kyselou okurku,přimícháme mraženou zeleninu,nadrobno nakrájené vejce a maso.Želatinu si uvaříme podle návodu,já do něj přidala trochu nálevu z okurek a trošku přisolila.Formu si vyložíme potravinářskou folií a naplníme směsí.Zalijeme želatinu a dáme zchladit do lednice.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři