TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůtí maso na víně

Zpět
  • Autor: Petrajda
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, provensálské koření

Energetická hodnota celkem: 6410 kJ

Bílkoviny (g): 180, Tuky (g): 76, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 38, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1068 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Maso osolíme, posypeme provensálským kořením a potřeme rozpuštěným máslem. Vložíme do pekáčku a necháme chvíli odležet - klidně přes noc. Podlijeme vínem, přiklopíme a zvolna pečeme do změknutí masa. Podle potřeby podléváme vodou nebo vínem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři