- Autor: LucieVojtova
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 250 |
Žampiony | 250 |
Cibule | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Smetana na vaření 10% | 100 |
Energetická hodnota celkem: 2626 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 875 kJ
Bílkoviny (g): 19.7, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Cibuly orestujeme na oleji pridame maso nechame zatahnout osolime,opeprime,pridame kmin a zalejeme vyvarem,dusime do mneka.Na panvi osmahneme ocistene a pokrajene houby,pridame k masu zalejeme smetanou muzeme mirne zahustit skrobem a povarime.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.