- Autor: r.e.d.c.a.t
- Uživatelský recept
- Porce: 33.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 248 |
Vejce celá průměr | 386 |
Hořčice plnotučná průměr | 36 |
Energetická hodnota celkem: 3193 kJ
Bílkoviny (g): 83,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 97 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.