- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuře bez kůže průměr (syrové bez kostí) | 1000 |
Sádlo vepřové škvařené | 40 |
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 1500 |
Cibule | 150 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 9255 kJ
Bílkoviny (g): 218,
Tuky (g): 120,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 64,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1322 kJ
Bílkoviny (g): 31.1, Tuky (g): 17.1, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 9.1, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.