- Autor: helca66
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Cibule | 320 |
Česnek | 20 |
Kančí průměr | 750 |
Mrkev | 80 |
Celer řapíkatý | 100 |
Rajský protlak | 70 |
Víno červené | 130 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1200 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 5 |
Dochucovadla:
tymián,rozmarýn,jalovec,nové koření,paprika červená,
Energetická hodnota celkem: 6246 kJ
Bílkoviny (g): 174,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 87,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1041 kJ
Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.